Trädgårdsmästaren tröttnade på fruns klagomål – levde i skogen i 10 års tid

Trädgårdsmästaren tröttnade på fruns klagomål – levde i skogen i 10 års tid

En 62-åring i Storbritannien har fått stora rubriker de senaste dagarna.

Detta eftersom han bott i skogen i tio års tid – efter att ha tröttnat på sin frus klagande, skriver Daily Mail.

Why deal with paying for a divorce if you can just pull the Irish goodbye! – Reese

Posted by 101.9 THE MIX Chicago on Monday, 16 October 2017

Malcolm Applegate är 62 år, kommer från Storbritannien och hade varit gift i tre år då han en dag beslutade han sig för att flytta från parets gemensamma bostad.

Anledningen? Han tröttnade på fruns klagomål om hans nya jobb som trädgårdsmästare. Efter ett gräl valde han att fly – och levde hemlös i skogen i tio år.

Frun tyckte att hans nya jobb tog upp alldeles för mycket tid – tid som hon i stället tyckte att han kunde spendera med henne.

– Jag gick bara därifrån och lämnade henne. Jag tröttnade på att vi alltid hade så många gräl, säger Malcolm till Daily Mail.

Han tog sitt pick och pack och gick från Birmingham till London på en vandring som tog hela tre veckor. Där tältade han i ett skogsområde i området Kingston i tio års tid! Samtidigt har han jobbat extra som trädgårdsmästare på ett äldreboende. Men nu har han fått ett boende för hemlösa och återförenats med sin syster. Hon trodde han var död, och blev så lycklig när de fick träffa varandra igen.

– Hon hade varit på alla Frälsningsarméns lokaler och letat efter mig under åren. När jag fick plats här skrev jag ett brev till henne. Hon ringde upp och grät jättemycket, säger han till Daily Mail.

Dela om du också hoppas Malcolm har det bra nu och får vara sig själv!