Hon klagar på att grannen har högljutt sex – 5 minuter senare upptäcker hon en lapp under dörren

Alla som någon gång bott i lägenhet vet att det kan innebära att man hör vad grannarna har för sig. Ljudet av att någon spolar vatten eller tar tunga fotsteg är sådant man snabbt vänjer sig vid, men när det kommer till högljutt sex så är det lite jobbigare att behöva lyssna på, i alla fall enligt 19-åriga Jenna Levine.

En kväll när Jenna låg sömnlös på grund av grannarnas högljudda lekar i sänghalmen bestämde hon sig för att säga till – men på ett artigt sätt. Hon var dock inte beredd på det svar som skulle trilla in under hennes dörr.

Att vara den som går och ber grannarna dämpa sig var inget Jenna var sugen på. Men då hon gjort otaliga försök att somna och skulle vara pigg på universitetet dagen efter såg hon till slut inget annat alternativ. Hon bestämde sig därför för att skriva en lapp på det trevligaste sättet hon kunde. På lappen skrev hon:

”Hej granne,

Var snäll och ha sex lite tystare, tack.

Vissa av oss försöker sova utan att bli påmind om hur ensam jag är…

Känn er fria att älska med varandra hur mycket ni vill. Men snälla, ha ert lilla skoj på en lägre ljudvolym.

Tack så mycket!”

 

Jenna Levine

Facebook/Jenna Levine

 

Oväntat svar under dörren

Jenna sköt in lappen under grannens dörr, och gick sedan tillbaka in till sig. Det tog bara några minuter innan hon hörde att någon var vid hennes dörr. Där låg ett svar från grannen. Men det var allt annat än hon förväntat sig.

”Kära grannar,

Jag är så oerhört ledsen för detta. Jag insåg inte hur högljudd jag var, och ja du vet, ibland är det ganska sexigt att ha högljutt sex men det var uppenbarligen på din bekostnad vilket jag ber så mycket om ursäkt för.

Jag är så, så himla ledsen, jag hoppas att detta inte har hänt för ofta, och tack så mycket för det otroliga och roliga brevet.

Jag kommer definitivt försöka ha mitt lilla roliga på en betydligt lägre ljudnivå.

Och du, var inte orolig, du kommer inte vara ensam för alltid. Den rätta personen kommer dyka upp när tiden är mogen. Jag var singel i 18 år.

Haha. Än en gång, jag beklagar så hjärtligt.

Ursäkta /Rum 338”. 

 

Lämnade även en present

Inte nog med att grannen bad om ursäkt och motiverade Jenna, han/hon lämnade också en chokladkaka. Jenna blev så positivt överraskad av grannens agerande så att hon dela med sig av berättelsen på sin Twitter.

 

Twitter/Jenna Levine

 

Såhär ska man hantera besvärliga situationer – med humor. Alla nöjda och glada. Dela gärna om du också tycker att lapparna var klockrena.