Mannen misstänker att frun är otrogen. Men hans överraskning… Jisses! Han är ju ett snille!

Jag har ingen aning om det här är sant eller inte. Men det är en jäkligt bra historia! Läs bara om den här mannens geniala plan när han misstänker att frun är otrogen mot honom.

Mannen i förhållande misstänker att hans fru är otrogen. Men han vet inte riktigt hur kan ska konfrontera henne.
Hur kan löser det hela? Ja, läs hans egna underhållande historia om händelsen här nedan…

”Jag hade en känsla av att hon var otrogen, och det mesta tydde också på det. Alla varningslampor blinkade rött. Hon började skratta så fort hon skrev sms, men förklarade det med att det bara var hennes mamma när jag frågade vem hon pratade med. Hon jobbade ofta över sent på jobbet, men när jag ringde dit sa hennes kollegor att hon hade slutat för flera timmar sedan. När jag frågade henne vad hon varit, skrattade hon bara och sa att det var ett internskämt de hade på jobbet (om någon partner ringde).

Det som fick droppen att rinna var när hon gick ut för att ”handla mjölk” halv elva på kvällen, och inte kom tillbaka förrän 01:00 på natten. Jag kan passa på att ge några goda råd efter det jag lärt mig. Misstänker du att din bättre hälft är otrogen; hyr en privatdetektiv. De vet vad de gör, och de kommer att ge dig samla ihop konkreta bevis som kommer att vara till hjälp när du tar ut skilsmässa.

Hur som helst. Några månader senare var det hennes födelsedag. Nu vet jag vad nu tänker: Varför i hela friden väntade jag så länge innan jag konfronterade henne? Och var det verkligen nödvändigt att göra det på just hennes födelsedag? Svaret på den första frågan är att jag behövde skaffa mig så mycket bevis som möjligt för att ge till min advokat. Samtidigt letade jag också efter en ny bostad. Och svaret på den andra frågan: Självklart var jag tvungen att ta konfrontationen på hennes födelsedag. Ni förstår, när jag frågade henne vad hon ville göra på sin födelsedag, insisterade hon att jag lika gärna kunde gå ut på stan med mina vänner, eftersom hon sa att hon behövde jobba. Dessutom ville hon inte bli påmind om hennes ålder, att hon skulle bli äldre.

Jag förstod ju att det var något lurt på gång. Och när jag hittade en flaska champagne och två glas gömda i garderoben i sovrummet, föll polletten ned. Så jag gjorde det alla vettiga män skulle gjort; Jag drog hemifrån (kvällen innan) och gick över till en kompis, lät henne tro att jag skulle ut på stan med vännerna. Precis som hon ville. Men väl hemma hos kompisen tog jag upp mobiltelefonen och ringde hennes mamma, pappa, syster och flera av hennes vänner. Jag sa till dem att jag vill fixa en stor överraskningsfest åt min fru, där vi alla skulle smyga in i vår lägenhet med partyhattar, konfetti och en stor tårta med ljus. Låter väl roligt, eller hur?

Jag fick alla att samlas utanför vår lägenhet klockan halv åtta morgonen därpå. Vi ställde oss i hissen (vi var 8 stycken). Hennes mor höll i tårtan och jag påpekade för alla att vi måste vara väldigt tysta. Jag vrider försiktigt om nyckeln i låset och vi smyger in i hallen utanför sovrummet. Alla har en varsin visselpipa i munnen, och hennes mamma håller ett fast grepp om tårtan med ett stort leende på läpparna.

Jag öppnar snabbt dörren samtidigt som vi alla skriker: ”Surprise!”

Men det var vi som fick oss en överraskning. Min fru står naken medan hennes älskare i sängen stirrar förvånat på oss. Hennes mamma tappar tårtan i golvet, och hennes pappa och systrar skriker rätt ut. Jag låtsas att jag är helt förkrossad, medan hennes vänner försöker få oss ut ur rummet samtidigt som de skriker på henne. Min fru, eller min ex-fru, gråter och skriker ”Hur kunde du?” till mig. Under tiden försöker hennes älskare desperat att få på sig byxorna så han kan springa ut ur lägenheten.

Det är utan tvekan en av de bästa födelsedagspresenter jag någonsin har gett.”

Källa: The San Francisco Globe

Publicerad av Ett gott skratt förlänger livet, gilla gärna: