5 enkla tricks för fidget spinners – titta nu när han kastar den bakom ryggen

Jag älskar att hålla på med fidget spinners. Men ibland undrar jag om man inte kan göra mer än bara få den populära leksaken att snurra i handen. 

Därför blev jag så glad när jag hittade den här videon som Youtube-användaren Mathias Moslund har gjort. Där finns flera enkla knep samlade som man kan träna på i sommar – och vässa sin fidget spinner-talang till perfektion! 

Kanske klarar du alla fem tricks? 

1. Kasta fidget spinnern mellan händerna. 

Det här tricket är enkelt och går ut på att fånga upp den med andra handen. Vill man göra det enkelt för sig kan man gunga lite grann på knäna för att få till en bättre känsla. Svårighetsgrad: Enkel. 

© Youtube

2. Byt finger

Nu kan vi prova att byta finger under själva snurr-sekvensen. Tricket är att få till hoppet mellan fingrarna så bra som möjligt. Titta på klippet nedanför och se hur man gör. Svårighetsgrad: Ganska enkel. 

© Youtube

3. Hand-twisten. 

Starta fidget spinnern och för den sedan ett varv runt armen genom att snurra på armbågen. Svårighetsgrad: Medel. 

© Youtube

4. Runt ryggen. 

Starta fidget spinnern med högerhanden och kasta den sedan bakom ryggen medan du sen tar fram handen på framsidan igen och fånga spinnern i farten. Svårighetsgrad: Ganska svår.

© Youtube

5. Spinner-bytet. 

Starta två spinners i varsin hand. Byt sedan hand genom att få dem att flyga mellan händerna i luften. Svårighetsgrad: Medel. 

© Youtube

Här kan du se hela filmen som förklarar alla knep: 

Dela gärna vidare videon om du också gillar att tricksa med fidget spinners! 

Publicerad av Newsner Knep, gilla gärna