Barnen förstår inte varför garaget fylls med träbitar. Då avslöjas pappans idé och alla jublar.

Pappan blev inspirerad när han satt hemma och surfade på internet. Då bestämde han sig för att försöka med ett eget hemmabygge. Slutresultatet blev onekligen klockrent och hyllas nu på Imgur där han visade upp det.

Den här pappan inspirerades av ett program han sett och bestämde sig för att försöka själv. Så han satte igång med att bygga någonting som barnen skulle få jubla över.

Bildkälla

trad1

Han köpte trä för en billig peng och började med att lägga grunden för bygget.

Bildkälla

trad2

Grunden på bygget såg till slut ut så här.

Bildkälla

trad3

Han mätte sedan trallens storlek och för att nästa steg skulle kunna genomföras. Familjens hund hjälpte naturligtvis till. Enligt pappan ska de oslipade sidorna på plankorna vara vända nedåt. På så sätt förhindras eventuella fuktskador. Har ni listat ut vad han ska göra?

Bildkälla

trad5

Näste steg var att måla alla tillhörande delar på det som skulle bli slutresultatet. Dessa färger valde han för att efter hans favoritregissör Wes Andersons filmer.

Bildkälla

trad6

Han skruvade fast tallarnas sidor för att sätta kanterna på det som till slut skulle bli en sandlåda för barnen.

Bildkälla

trad7

Ner med överdraget som ska hålla kvar sanden i sandlådan.

Bildkälla

trad8

Plankorna som ligger ovanpå sandlådan, som ni ser på bilden, ska bli sittplatser på vardera sida. Men inte bara sittplaster…

Bildkälla

trad9

Som ni ser under bänkarna kan de också fällas ner och täcka sanden.

Bildkälla

trad11

Voila! Genialt. Vem som helst kanske inte kan göra detta, men om inte så blir i alla fall jag inspirerad av att se den här smarta och praktiska lösning.

Bildkälla

trad12