Drömmen för alla morgontrötta: Här är briljanta uppfinnen som kommer att revolutionera dina dagar

Väckarklockan ringer och du vaknar chockad över hur det redan kan vara morgon. Utanför det varma och fluffiga täcket är det kallt, och tanken på att ge sig ut i det kalla och blåsiga höstmörkret gör att du trycker på ”snooze” en gång till. Vips så är du sen, och du hann inte göra hälften av det du tänkte att du skulle göra.

Dock finns det en lösning på hur du kommer upp smidigt och får en mer effektiv dag, och den är nästan för bra för att vara sann.

 

Hur många gånger har man inte vaknat och önskat att någon ska komma med en kopp färskt varmt kaffe till sängen? Så kan du faktiskt ha det varje dag. Designern Josh Renouf har gjort mångas dagdröm till verklighet genom att uppfinna en alarmklocka som brygger färskt kaffe.

 

Foto: Imgur

 

 

Så funkar väckarklockan som brygger kaffe

Det finns fack för kaffepulver, och eventuellt socker.

Foto: Imgur

 

Kulor av rostfritt stål hettas upp på en induktionshäll, som sedan värmer vattnet.

Foto: Imgur

Det varma vattnet silar sedan genom det färska kaffepulvret och ger ifrån sig en doft som är underbar att vakna till.

 

Fixar även mjölk i kaffet

För de som gillar mjölk i kaffet så har designern självklart tänkt på det med.

Foto: Imgur

 

Klockan fixar allt innan du vaknar

Så hur får man klockan att göra detta av sig själv? Enkelt! Du förbereder bara ”bryggaren” kvällen innan, sedan kommer väckarklockan att göra klart kaffet lagom till den tid då alarmet ska ringa på morgonen. Du vaknar alltså till nybryggt och väldoftande varmt kaffe.

Foto: Imgur

Mer info: joshrendesign

Det här skulle göra det så mycket enklare att komma upp på morgonen, och dessutom ge en mysig start på dagen. Dela gärna med andra som skulle gilla den här uppfinningen.