Busenkla knepet för att hålla fötterna varma i vinter

Snön knastrar under fötterna, solen gassar i ansiktet och luften är så där frisk och klar som den bara kan vara under härliga vinterdagar.

De där promenaderna under vintern hade varit alldeles perfekta… om det inte hade varit för att fötterna förvandlas till istappar varenda gång. Det tycks inte spela någon roll om man kör med dubbla strumpor, raggsockor eller tåvärmare – av någon anledning blir de stackars tårna ändå alltid stelfrusna.

Men det finns faktiskt ett oväntat knep som kan rädda din vinter. Det är inte särskilt krångligt, det kostar nästan ingenting – och efter några minuters knåpande kan du äntligen spendera långa, ljuvliga dagar ute i vintervädret.

Jag testar direkt!

Du behöver:
Snö- och solskydd
Tuschpenna
Sax

1. Börja med att ta ut sulan från din känga.

Bildkälla: Youtube

2. Lägg sedan sulan upp och ned på ett snö- och solskydd.

Bildkälla: Youtube

3. Ta fram en tuschpenna och markera sulans form.

Bildkälla: Youtube

4. Klipp sedan längs med linjerna du nyss gjorde på snö- och solskyddet.

Bildkälla: Youtube

5. Nu har du en skräddarsydd sula gjord av snö- och solskydd. Tryck ner den i kängan…

Bildkälla: Youtube

6. … och lägg din vanliga sula ovanpå.

Bildkälla: Youtube

7. När du nu beger dig ut i vinterkylan igen så kommer den nytillverkade sulan fungera som isolering från den kalla marken – samtidigt som din kroppsvärme reflekteras tillbaka och håller dig varm. Briljant!

Bildkälla: Youtube

Om du vill se det en gång till – spana in den här videon:

Det här hade jag ingen aning om – men det är verkligen värt att testa nu när kylan kryper sig på. Dela gärna vidare till nära och kära så fler kan njuta av friska luften utan stelfrusna fötter i vinter!