Den här smarta luftmadrassen gör stor succé på nätet. När jag förstår varför vill jag också ha en.

Jag är en sådan person som alltid gillat att campa. Det är så härligt att vara ute i naturen och koppla bort allting. Men jag vet att alla inte känner som jag, många tycker exempelvis att det jobbigt och bökigt.

Så kanske detta vore något för er? Att blåsa upp sin luftmadrass eller sitt liggunderlag är ingenting som är speciellt kul, oavsett om du gillar att campa eller ska ha en gäst på besök.

Själv brukar jag sitta där med pumpen eller använda sambons hårfön, det är de bästa alternativen jag kommit på hittills. Men jag blev positivt överraskad när jag såg den här nya uppfinningen, som Ryan Fraynes kommit på.

Den heter Windcatcher och är bland det fiffigaste jag sett på länge. Ryan fick sin idé när han såg sin lillebror försöka blåsa upp en luftleksak på stranden. Efter att ha sett hur hans uppfinning fungerar förstår jag också varför den berömde investeraren Lori Greiner la in 1,7 miljoner kronor för att få 5 procent av Ryans bolag.

Med Windcather kan du blåsa upp en luftmadrass med bara fyra andetag. Hoppas den här kommer till alla svenska affärer snart!

Här kan du läsa mer om Windcatcher och lägga en beställning.

Publicerad av Newsner Häftigt, gilla gärna