Här är smarta lösningen på problemet alla småbarnsföräldrar känner igen.

Alla känner väl till smärtan som uppstår när en ensam, förrädisk legobit fastnar under foten. Den smärtan kan nu vara ett minne blott. Lego har tagit fram ett par nya tofflor som i alla fall jag skulle vilja ha i garderoben.

Jag tror alla föräldrar har en relation till det här fenomenet:

When you find the missing Lego in the worst way possible. #averageparentproblems foot belongs to: @mommyshorts

Ett foto publicerat av Average Parent Problems (@averageparentproblems) Apr 19, 2015 kl. 7:04 PDT

Men nu är räddningen här. Tillsammans med en reklambyrå har Lego nämligen tagit fram nya, specialdesignade tofflor med extra tjock sula för att föräldrar ska kunna trava fritt på golven i hemmet.

tofflor

Enligt Huffington Post kommer tofflorna dock enbart att släppas i 1 500 par till en början. För att ha chans på dem gäller det att fylla i en önskelista till jul på Legos franska webbsajt. Men jag hoppas att det är här är en idé som har kommit för att stanna.

Här är en film på tillverkningen av tofflorna:

LEGO NOEL 2015 par Brand Station

Car vos enfants adorent les #LEGO … mais qu’ils adorent par-dessus tout partager leur passion dans toute la maison … cette année, nous avons imaginé pour vous parents LE cadeau ultime pour #Noël : des chaussons LEGO à la semelle rembourrée qui vous permettront de vous balader en pleine nuit dans la maison … sans le moindre souci ! 😉 #NoelLEGO2015

Posted by Brand Station on den 9 november 2015

THANK YOU, LEGO.

Posted by The Huffington Post on den 16 november 2015

Gilla gärna om du också skulle vilja ha ett par sådana här tofflor.