Han häller diskmedel i toaletten. När jag ser resultatet? Jag måste också testa detta!

Stopp i toaletten kan ju vara riktigt irriterande. Om du råkat ut för detta och inte har tid eller råd att ringa en rörmok, så finns det lite olika smarta alternativ. Visst, det finns massor av propplösarmedel att köpa men det är mycket starka kemikalier i dom och det är inte alltid man har det hemma heller. Så varför inte prova detta trick? Det är inte garanterat att det fungerar varje gång, men enligt flera så har de fungerat för dem vid ett flertal tillfällen. I den här videon används diskmedel (och det har väl alla hemma?), men det ska också fungera med tvättmedel. Låter det intressant? Kolla videon nedan och bilda dig en egen uppfattning. Jag kommer i alla fall testa det här om det blir kris någon gång!

Instruktioner på svenska:

1. Häll en lagom mängd diskmedel i toalettstolen, ungefär en 1 dl. Diskmedlet är tyngre än vatten och bör sjunka till botten.

2. Låt diskmedelet ligga i 20-30 minuter. Med tiden kommer medlet ta sig in och luckra upp stoppet.

3. Efter 30 minuter fyller du en behållare med varmt vatten och häll det i toaletten. Se till att inte svämma över toalettstolen. Förhoppningsvis har du nu löst upp stoppet.

Publicerad av Newsner Knep, gilla gärna