Han spritsar choklad över salta pinnar. Minuten senare? Mina barn kommer att älska detta på Halloween.

Halloween är nästan här, så jag har definitivt varit på jakt efter nya idéer för skrämmande och läckra godsaker att göra. Jag älskar att snart här och jag känner mig faktiskt hur laddad som helst. Det var länge sedan jag hade en högtid att se fram emot och nu letar jag som en galning efter nya recept och trick till min Halloween-fest. Jag har redan hittat några riktigt bra, speciellt de här läskiga, gröna maskarna kommer vara givna när jag bjuder hem alla mina vänner om några veckor. Många brukar klaga på att jag alltid serverar salta pinnar hemma, mina kompisar bruka kolla lite snett och säga att de är tråkiga och torra. Men jag älskar detta tilltugg och jag tror nog att jag kommer få mian vänner på andra tankar när de ser detta på festen. För detta blir ju så jäkla häftigt, eller hur? Detta är så enkelt att det är ett perfekt projekt att göra ihop med barnen!

Du behöver: Salta pinnar, mjölkchoklad, vit choklad, russin.

1. Placera ut dina salta pinnar i stjärnformationer på bakplåtspapper.

Skärmavbild 2015-10-12 kl. 12.02.20

2. Smält mjölkchokladen och spritsa över en liten klick på mitten.

Skärmavbild 2015-10-12 kl. 11.50.25

3. Sen tar du den vita chokladen och spritsar runt.

Skärmavbild 2015-10-12 kl. 11.55.48

4. Lägg ett russin på toppen. In i kylen i en halvtimme.

Skärmavbild 2015-10-12 kl. 11.56.49

5. Nu är dina spindelnät klara!

Skärmavbild 2015-10-12 kl. 11.57.55

Video på hur du går till väga:

Source: Spider web pretzels by littlethings on Rumble

Jag tycker detta blev urläckert! Man kan placera ut spindelnäten lite här och var på festen (kanske till och med hänga upp någonstans) för en spöklik och läskig känsla. Det bästa av allt? När partyt är slut så kan du sitta och knapra på detta dagen efter 🙂

Dela gärna med dig av tipset om du kommer prova själv eller om du tycker att någon annan borde testa detta. Gilla gärna för liknande smakknep.