Hon sätter lite lim på en klädnypa och lär mig smarta saker jag kommer att få nytta av.

Klädnypor är det inte ofta jag använder. Jag brukar ta de som finns i torkrummet när jag tvättar för att hålla kvar ett par plagg på linorna, men mycket mer än så gör jag inte med dem. Men kanske är det så att jag kan göra något smart av de som finns hemma efter att ha sett detta. Fler smarta knep på vad du kan göra med dina klädnypor – mer än att hänga tvätt.

Enkla hängare

Det behöver inte vara svårare än så här att fixa snugga hängare.

01

Snygg ljuslykta

Vill du ha en snygg lykta men inte behöva lägga ner massor av pengar? Enkelt! Följ bara bilderna nedan och du har en läcker lykta på ett kick. Och vill du inte ha den som lykta, fungerar den även för dina kryddor eller andra växter.

02

Läckra magneter? 

Limma bara fast en magnet på ena sidan och lite mönster på andra och du har fixat hängande magneter till ditt kylskåp eller annat.

03

Nyporna tar hand om dina trådar

Gillar du att sticka mycket men vet inte var du ska göra av all din tråd? På det här viset håller du enkelt koll på alla dina färger.

04

Lite lim och du kan skapa underverk

Det du behöver för detta är egentligen bara en skvätt lim, som sagt. Därefter kan du skapa en praktisk hängare för dina handdukar och annat, eller varför inte limma ihop två klädnypor och fixa ett lås för dina hörlurar?

05
06
07

Dina kryddors bästa vän

Det kan tidigare ha varit svårt att hålla koll på alla kryddor och växter. Men inte nu längre.

08

Lysande, inte sant?! Vill du ha mer sådant i ditt flöde klickar du på gillaknappen!

Publicerad av Newsner Knep, gilla gärna