Hur du sover på natten avslöjar hemligheter om din personlighet

Att sova är skönt och dessutom viktigt för kroppen. 

Och samtidigt som vi laddar batterierna kan positionen vi sover på även avslöja något om vår personlighet, i alla fall om man ska tro detta enkla test från Brightside.

Personligen måste jag säga att detta stämde in bra på mig. 

Brightside

1. Om du inte kan somna utan dra ihop knäna och om du samtidigt brukar sova på sidan – ja, då är du en lugn och pålitlig person. 

Du är inte lättstött och du oroar dig inte inför framtiden. Du går oftast upp med ett leende, oavsett om du vaknar en kylslagen vintermorgon eller om du stiger upp på en fuktig sommarmorgon. Du har lätt för att anpassa dig till både nya miljöer och nya situationer.

Brightside

2. Om du främst sover i fosterställning känner du ofta ett behov av att du vill bli skydda, omhändertagen och ompysslad.

Genom att krypa ihop på detta sätt försöker du ibland fly bort från de problem du ställs inför. Den bästa sättet för att få utlopp för din potential talang är att börja måla, lära dig dansa eller skriva en blogg. 

Brightside

3. Sover du ofta liggandes på magen med armarna och benen utåt? Då är du förmodligen en ledare. Du kan vara både impulsiv och ta initiativ.

Ordning och reda – både i det personliga och arbetslivet – är viktigt för dig. Du föredrar troligen att planera allt i förväg och du är inget fan av överraskningar.

Du har även förmåga att bita ihop när det blåser kallt och din ansvarsskänsla har hjälpt dig att nå framgång på flera plan.

Brightside

4. Om du sover liggandes på rygg är du troligen en positiv person som älskar livet.

Du gillar att stå i centrum och älskar att hänga med vänner, familj och andra som du har ett gott öga till. Du arbetar envist och ihärdigt, men på ett rationellt sätt. Folk ser dig som rak och öppen – en person som föredrar att tala sanning.

Människor som sover i detta läge har ofta mycket starka personligheter.

Brightside

5. De som ofta sover som en soldat i givakt, liggandes på rygg med armarna längs sidorna, är målmedvetna personer.

De vet vad de vill i livet och arbetar metodtiskt för att uppnå sina mål. De har också en tendens att vara pedantiska och krävande, men egentligen kräver du allra mest av sig själva.

Brightside

6. Sover du på detta sätt, med ena benet höjt och armen under kudden? Då är chansen att du har en oförutsägbar personlighet som ofta dras till alla typer av äventyr.

Ditt humör kan förändras så snabbt att det kan vara förvirrande för dem omkring dig. Ofta tänker du länge och väl innan du fattar ett svårt och avgörande beslut – men det brukar alltid bli rätt till slut. Du prioriterar arbetet och njuter av livets goda, men du föredrar också stabilitet, lugn och ro och noggranhet.

Och om du sover i flera olika positioner, snarare än en, så är det ett tecken på att du har en mångfacetterad personlighet med dolda djup som inte ens du själv kan förstå ännu…

Stämde detta in på dig? Eller känner du någon annan som borde göra detta test? Var inte snål, dela gärna vidare 😉