Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Malins lilla prins fyllde 2 år – då byggde hon ett drömlikt slott

Malin Lundström från Halmstad ville överraska sin son Milian på 2-årsdagen. Hon hade aldrig hållit i en såg innan, men funderade på vad ett barn skulle uppskatta mest av allt. Och då kom hon fram till att det nog skulle vara en häftig säng. Sedan satte Malin igång och bygga. Resultatet, ett stort slott till hennes lillprins, hyllas nu av tiotusentals.

– Det var så mycket postitiva kommentarer! Jag tror att det var först då som jag förstod att jag hade gjort något häftigt. Nu är det nästan 14 000 som har gillat bilden och många har hört av sig och vill göra något liknande, säger Malin till Aftonbladet om bilden hon lagt ut i Facebookgruppen Återbruka mera.

Här sitter han, lillprinsens Milian. På sin 2-årsdag fick han verkligen en överraskning han sent skulle glömma av mamma Malin. Så här skriver Malin på Facebook, där hon hyllats för sitt klockrena hemmabygge.

”Byggde ett slott till min lille prins. Använde mig av en loftsäng som stomme, några reglar, osb skivor, väldigt mycket trallskruv, målarfärg, en gnutta tålamod och resultatet blev såhär… en glad kille!”

Men Malins födelsedagspresent krävde verkligen engagemang.

– Varje kväll efter jag hade jobbat, lagat mat och sedan nattat honom vid 19-tiden byggde jag. Jag höll på till midnatt ungefär och han fick inte gå in i rummet på hela veckan. Han hade ingen aning om vad jag gjorde, säger Malin som aldrig varit en person som pysslat med hemmabyggen.

– Jag har aldrig hållit i en såg innan eller snickrat något alls. Så det här är första gången jag gör något sådant – men det gick verkligen över förväntan. Det svåraste var att få till alla detaljer med sticksågen och få väggarna raka, men det gick, säger Malin till Aftonbladet.

Mamma Malin förtjänar verkligen alla tummar upp vi kan hitta! Vilken klockren överraskning!