Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Mamman tröttnade på familjens gamla plaststolar. Då sågade hon av benen för att använda dem till detta i stället.

Jag gillar att pyssla hemmavid och jag gillar att hålla på med egna små projekt som kanske kan överraska grannen. Men allt som oftast ger jag upp – för mina hantverkarkunskaper är ingenting att hänga i julgranen. Därför föredrar jag knep och knåp som är relativt enkla, men ändå har en finurlig och rolig uppsida. Det här är ett sådant som alla kan göra hemma med endast en gammal plaststol i sin ägo.

Plaststolarna hade länge stått och skräpat på bloggaren Cherie Maries veranda. Så hon bestämde sig för att göra någonting åt saken – och sågade av benen på stolarna.

Foto: Hometalk.
Foto: Hometalk.

Efter att ha målat stolarna i uppiggande och fräscha färger var hennes hemmabygge klart.

”Nu är de perfekta att använda som sittplatser vid poolen om man bara vill sitta där och dingla med benen. Dessutom så lyfter färgerna omgivningen”, skriver bloggaren på Hometalk där hon delat med sig av sin superenkla och smarta lösning.

Foto: Hometalk.
Foto: Hometalk.

Kolla! Det blir ju inte enklare. Både snyggt och smart. Ni kanske inte har en pool som behöver sittplatser, men kanske kan användandet av familjens gamla plaststolar inspirera er till att hitta på någonting liknande.

Foto: Hometalk.
Foto: Hometalk.

Dela gärna med dig av detta enkla knep för att inspirera andra att hitta på något finurligt hemmabygge i sommar.

 

Läs mer om...