Nu finns appen som kan radera alla pinsamma meddelanden. Herregud! Som jag har längtat efter detta.

Skickade du några pinsamma och olämpliga textmeddelanden i natt? Nu finns det en räddare i nöden. Med appen Strings har du möjligheten att radera dina sms i efterhand.

Publicerad av Newsner Knep, gilla gärna för mer knep.

Vi har alla varit där någon gång.
Några glas för mycket eller allmän förvirring leder till att du skickar ett par pinsamma sms som kanske inte borde sänts i väg.
Men lugn i stormen! Med appen Springs kan du rädda en hel del relationer.
Den låter dig nämligen radera dina textmeddelanden om du ångrar det du har skickat. Dessutom kräver Strings din tillåtelse innan dina vänner laddar ner några bilder eller videoklipp du skickat till dem.

gifmobil

Så här förklarar företaget sin affärsidé på hemsidan:
”Vi tror att du förtjänar ett sätt att spontant och oförskräckt dela dina mest intima stunder och personliga tankar från din smartphone. Så vi utvecklade Strings. Med Strings kan du säga vad du vill, dela alla videoklipp eller fotografera vad du vill, till vem du vill. Och ta tillbaka det. Och din vän, släkting, arbetskamrat eller partner kan inte dela det med någon annan. Om du inte vill att de ska.”

Låter ju kanon där.
Det finns dock ett litet krux. Den telefon du skickat meddelandet till måste ha samma app. Och Strings stoppar inte heller meddelandet från att sändas i första hand. Appen kräver även iOS.

Strings är inte heller den första app som kan radera textmeddelanden. Invisible Text låter avsändaren se om mottagaren har öppnat sin meddelande, och om de inte har det, kan avsändaren välja att radera det. Appen Ansa brukar kallas ”textmeddelandenas Snapchap” och gör så att sms:n självförstörs efter en viss tid.
Publicerad av Newsner Knep, gilla gärna för mer knep.