Nu finns en värmefilt som kan kopplas in i bilen– så att du slipper frysa när du kör

Är du också en person som lätt fryser?

Jag är i alla fall det och en av sakerna jag tycker är jobbigast nu under vintern är att gå ut och sätta sig i en iskall bil och vänta på att värmen kommer igång.

Men nu finns en briljant lösning för att slippa frysa när du kör – en värmefilt som kan kopplas in i bilen.

Att frysa är inte en jättetrevlig känsla. Man blir stel i kroppen, trött och ibland även lättirriterad.

Om man fryser när man är hemma kan man ju ofta dra på sig en extra varm tjocktröja och ett par ullstrumpor. I värsta fall kan man använda en sån här elektrisk värmefilt som man kopplar in i ett vanligt eluttag. Jag fick en sådan i julklapp för några år och har använt den flitigt.

Men ett av tillfällena då jag brukar frysa som mest är när jag sätter mig i den iskalla bilen på morgonen. De där minuterna innan värmen kommer igång brukar kännas som en evighet.

Nu finns det en lösning på problemet – en värmefilt som kan kopplas in i bilen. Det är företaget Stalwart som lanserat en elektrisk fleecefilt som håller dig varm medan du kör i den kalla bilen. Man kopplar in filten i den vanliga cigarettändaren och så värms den upp.

värmefilt
Youtube

Den långa sladden gör att du kan använda filten både i framsätet och i baksätet, som exempelvis barnet fryser och vill sova.

värmefilt
Foto: Youtube

Den här filten känns ju perfekt för en lång biltur när det är ruggigt väder ute, det blir ju lite som att sitta hemma i soffan och mysa.

Filten finns att köpa på Amazon och kostar runt 250 kronor.

Man blir ju lite sugen på en sån här filt, eller? Dela med dina vänner, vem vet, de kanske köper en till dig i present 😉