Tonåringen vill köpa skor för 54 000 kr, då gör systern identiska hemma för bara hundralappar

Syskonrelationer kan se ut på olika sätt. En del står inte ut med varandra och bråkar om allt – och andra gör allt tillsammans. Men den här tjejen förtjänar ett pris för hur snäll hon är mot sin syster.

Lillasystern skulle gå på bal och ville så gärna ha ett par glittriga skor. Men det fanns ett problem: skorna hon hade hittat kostade över 54 000 kronor. 

Storasystern, vars namn inte är känt, la ut bilder på Imgur på hur hon hjälpte sin syster med ett par nya skor som var identiska med de dyra märkesskorna – till en betydligt mindre kostnad.

Se hur hon gjorde här nedan.

Så här såg de dyra märkesskorna ut. 5 995 dollar – eller strax över 54 000 svenska kronor – är vad man får betala om man ville beställa hem dessa ”Daffodile Strass”. Det tyckte storasyster var alldeles för dyrt för hennes lillasysters skolbal.

Men ville syrran ha blåa glitterskor så skulle hon få det!

Imgur / ethacher

Den omtänksamma storasystern gav sig iväg till affären för att hitta ett par billiga skor med samma form och höjd som märkesskorna. Det blev ett par ormskinnsfärgade, helt olika från de blå skorna. Men det var formen som var viktig.

Imgur / ethacher

Hon målade sedan skorna med blå akrylfärg.

Imgur / ethacher

Undersidan blev röd, precis som märkesskorna.

Imgur / ethacher

Sedan började det riktigt pilliga jobbet. Systern limmade fast små blåa glasstenar över båda skorna.

Imgur / ethacher

Sakta men säkert började man se vad slutresultatet skulle bli.

Imgur / ethacher

Ta-da! Systern hade lyckats skapa ett par identiska skor. Ingen kommer kunna se att detta inte är de dyra 54 000-kronorsskorna.

Totalt la systern ner cirka 40 dollar på skorna, motsvarande cirka 350 kronor.

Imgur / ethacher

Men systerns fina gest var inte slut där. Hon passade dessutom på att göra ett par matchande lågskor, eftersom hon vet hur ont det gör att gå i klackar en hel kväll.

Imgur / ethacher

Vilken fin gest av storasystern! Jag kommer definitivt testa det här knepet om jag blir sugen på ett par alldeles för dyra skor någon gång. Perfekt sätt att göra om gamla slitna skor också!

Tyckte du också om syserns skoknep? Dela gärna artikeln med dina vänner!

Publicerad av Newsner Knep