Vilken snöflinga ser du först? Svaret kan avslöja något om din personlighet.

En snöflinga är en av de mest sensationella fenomen naturen skapar. De kan bestå av en enda iskristall eller ett kluster av kristaller, men varje snöflingas mönster är ofta unikt. Precis som vi människor har varje flinga sitt eget, särpräglade sätt. Det fanns länge en idé om att två snöflingor aldrig kunde se likadana ut. Men 1988 upptäckte amerikanska meteorologer två identiska snöflingor och bevisade att tesen var en myt. Hur som helst, snöflingornas form är nästan alltid väldigt olika. Forskarna anser att snöflingornas vackra yta kan avslöja hemligheter om grundläggande fysikaliska samband, men snöflingor kan möjligen symbolisera mycket mer. Vissa tror till och att de kan ge en inblick i ditt privatliv. Personligen vet jag inte vad jag ska tro, men i en guide från Littlethings undersöks 10 olika snöflingors mönster och vad dessa säger om din personlighet. Jag kan bara tala för mig själv, och för mig stämde detta kusligt bra, det var därför jag ville dela med mig av detta test. Prova själva får ni se!

Vilken snöflinga dras du mest till?

drawn1

Memorera numret på den snöflinga ditt öga tog mest fäste på och scrolla sedan ned för att se vad den kan avslöja om din personlighet!

1. Den klassiska kristallen

flinga1

Detta är kristallen som vi oftast associerar med ordet snöflinga. Om du dras till denna flinga, betyder det att du värderar traditioner och familj högt.

Du uppskattar de enkla sakerna i livet och har båda fötterna på jorden. Du är känslig, håller dina löften och tycker om att skratta och göra människor i din närhet lyckliga.

2. Fylligare snökristallen

flinga2

Om du dras till denna fylligare form av snöflinga, är du troligtvis en rak och okomplicerad person. Du gillar inte skvaller och ser inte poängen med att förstora upp småsmaker.

Du ses som en pålitlig vän av dina nära och kära; folk vet att de kan alltid lita på dig. Du är godhjärtad och lugn, vilket gör att andra känner sig trygga i ditt sällskap.

3. Den eleganta kristallen

flinga3

Om du lockas till detta spetsliknande mönster är du sannolikt en mycket stilig och sofistikerad person. Du har bra smak och det syns – både vad det gäller ditt hem och hur du klär dig.

Du gillar ordning och reda och klarar av när det är stökigt hemma. Du värdesätter integritet och älskar att sitta ensam, lugnt och stilla med en god bok i soffan.

4. Den invecklade kristallen

flinga5

Om din blick drogs till denna invecklade och komplexa snöflinga, är du förmodligen någon som har ett öga för detaljer. Du gillar att suga åt dig så mycket information du bara kan och därför är du snabblärd när du får nya uppgifter.

Du gillar variation, älskar att träffa nya människor och har många vänner. Du blir rastlös när saker går på tomgång och behöver hela tiden nya utmaningar.

5. Den ståtliga kristallen

flinga6

Den här snöflingan är närmast perfekt sett till sina mönster. Om du dras till denna stilrena, stjärnliknande snöflinga, är du troligen någon med en hel del klass.

Du kan vara lite reserverad och blyg i sociala situationer, men tvekar definitivt inte att uttrycka dina åsikter när du blir utmanad utmanas. Du är stark, står stabilt när det blåser och försöker alltid göra det bästa utifrån din egen förmåga.

6. Den excentriska kristallen

flinga7

Detta mönster är ett av de mest sällsynta där ute. Kanske är du lite speciell som person också? Men inte på något dåligt sätt, tvärtom.

Du är stark och har kanske en stor tro på dig själv. Om du dras till detta mönster och form är du troligen inte någon som följer normerna. Du har en väldigt egen personlighet och sticker ut från andra du umgås med. Du är definitivt unik!

7. Den blomstrande kristallen

flinga8

Som små löv på en kvist bildar denna snöflinga ett vackert och konstnärligt mönster. Om du dras till denna kristall är du sannolikt en mycket dedikerad person med mycket engagemang, både när det kommer till arbete och bygga relationer.

Du är också mer villig att ta emot konstruktiv kritik från andra – och mer benägen att ge respons till andra.

8. Den lekfulla kristallen

flinga9

Denna lekfulla, mild form av snöflinga symboliserar vänlighet och värme. Om du dras till denna kristall, njuter du både av hårt arbete och lite lättsamma lekar.

Du har glimten i ögat och tar aldrig dig själv på för stort allvar. Du tycker att det är oerhört viktigt för alla att slappna av då och då, och njuter själv av de små glädjeämnena i vardagen.

9. Den geometriska kristallen

flinga10

Om du dras till denna enkla snöflinga, är du sannolikt en välorganiserad och praktisk människa. Men bara för att du baserar dina beslut på logik betyder det inte att du inte gillar att ha lite kul!

Du är alltid öppen för att testa nya saker som utmanar ditt intellekt. Du är lugn och organiserad och du kan ha flera bollar i luften samtidigt. Du är en naturlig ledare och du är mycket kvicktänkt.

10. De dubbla kristallerna

dubbel1

Om du drogs till de här dubbla snöflingorna är du troligen en person med många olika intressen och projekt. Du är vad vissa skulle kalla en mångsysslare.

Detta innebär också att du kan vara lite oförutsägbar. Vissa dagar du känner för att festa med dina vänner, nästa dag du vill bara stanna inne och titta på TV. Det beror helt på vilket humör du är på.

Vilken av dessa snöflingor var din favorit? Låt oss gärna veta i kommentarerna nedan.

Jag vet att detta test inte är vetenskapligt på något sätt, men jag tyckte ändå det var rätt häftigt att det stämde så bra in på mig. Det skadar ju inte att ge det ett försök, så känn dig fri att dela detta vidare till alla du känner 🙂