Kolla in kungafamiljens favoritpizza – och Estelles älsklingsrätt

Precis som du och jag så avnjuter vår kungafamilj en pizza någon gång i månaden. Och när det händer så är det alltid favoritstället Ciao Ciao Grande som får sig ett besök. En restaurang som kungafamiljen gått till i 20 års tid. Det berättar Allt om Stockholm.

– Både Victoria och Carl Philip har ätit här sedan de var små. När de var tonåringar kom de hit med sina kompisar och nu tar de med sina barn.  Hela kungafamiljen är så medmänskliga och fina personer och precis som alla andra, säger Kemal Alpek, ägare av Ciao Ciao Grande, till Allt om Stockholm.

På Storgatan 11 på Östermalm ligger kungafamiljens favoritrestaurang sedan 20 år tillbaka. Sedan starten 1995 har Ciao Ciao Grande varit kända för sina pizzor. Något både kungen och drottningen uppskattar – men framför allt kungabarnen.

– Jag tror de känner sig hemma här, för de får alltid vara ifred. Man slås alltid av hur trevliga de här, Victoria är ju hur gullig som helst. För mig är de som vilka kunder som helst, fast ändå inte. Man blir ju stolt att de väljer att komma tillbaka, år efter år, säger Kemal Alpek till Allt om Stockholm.

Vad föredrar då de minsta kungligheterna att äta? Kemal Alpek vet. Enligt honom så är det antingen ”Bambino” eller ”Margherita” som gäller. För mamma Victoria är det oftast pasta, och inte pizza, medan prins Carl Philip slår på stort med en extra allt-variant med oxfilé, bearnaisesås, sparris, lök, mozzarella och champinjoner. Det skriver Allt om Stockholm.

– Hela kungafamiljen är så medmänskliga och fina personer och precis som alla andra, säger Kemal Alpek som alltid slås av hur trevliga de är.

Underbart att höra!

Tummen upp för vår svenska kungafamilj!