Kronprinsessan Victoria om glädjen efter Sofias och Carl Philips bebislycka.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip ska bli föräldrar nästa år. Nu berättar kronprinsessan Victoria om glädjen över att bli faster för första gången.

Förra veckan kom glädjebeskedet att prinsessan Sofia och prins Carl Philip ska bli föräldrar under 2016. ”Vi är så lyckliga och glada att kunna meddela att vi nu väntar vårt första barn. Vi är mycket förväntansfulla”, sa Carl Philip och Sofia då enligt hovet.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel ska också ha barn nästa år, de väntar sitt andra barn. Victoria är beräknad att föda i mars 2016. Bara månaden efteråt är Sofia beräknad att föda.

Kronprinsessan har haft ett hektiskt schema på sistone. Först var det prinsdopet av prins Nicolas och sedan Sofias och Carl Philips bebislycka. Och det fortsätter. Nu befinner sig kronprinsessan Victoria och prins Daniel i Peru. De ska vara där i veckan och sedan reser de vidare till Colombia. Syftet med resan är bland annat att att utöka handelsförbindelserna mellan länderna.

Efter den långa resan ner till Peru passade Victoria på att berätta om glädjen över att Carl Philip och Sofia ska bli föräldrar.
– De är beräknade till april. Vi i början av mars och det är ju jättenära. Det känns naturligtvis jätteroligt, säger hon till Expressen.

hovet

Victoria berättade vidare att hon är mycket glad över att bli faster för första gången och att hon fick beskedetet om bebislyckan som inom vilken familj som helst.
– Man hör av sig till varandra, säger Victoria till Expressen.

Bildkällor: Instagram och Wikipedia.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.