Kungaparets hemliga kärleksnäste på 70-talet är till salu – ta nu en tjuvkik på insidan

Här är hemliga kärlekshuset som kungen och drottningen ska ha gömt sig i på 1970-talet. 

Nu är lyxhuset på Marstrand till salu – för 25 miljoner kronor. 

Enligt mäklarannonsen var det här som de nyförälskade kung Carl XVI Gustaf och Silvia höll sig undan från pressfotograferna – efter att ha träffats under OS i München 1972. Så här skriver mäklaren som säljer huset: 

”En av husets många historier ger kanske en fingervisning om det enskilda lägets art. I början av 70-talet var en inte helt obekant tysk OS-värdinna och hennes nya pojkvän hett villebråd för världens pressfotografer. Det var i just detta hus det nyförälskade paret gömde sig – utan att upptäckas.”

– Man kan säga att det är kuriosa om huset, en hörsägen. Det är precis som ingen vet hur många älskarinnor Oskar II hade på Marstrand, men många tror sig veta. Det är en spännande historia från platsen, säger Pernilla Berger som är fastighetsmäklare på Bjurfors till Kungälvs-Posten

Men enligt GT:s kungaexpert Karin Lennmor är det sannolikt att kungen och drottningen varit faktiskt här.

– Det är troligt att det ligger till så här. Kungens västkustkompis äger fastigheter i Marstrand. När gubbarna var unga festade de ju mycket i Marstrand, säger hon till GT.

Huset var färdigbyggt 1971, har fem rum fördelat på 120 kvadratmeter – och dessutom en friköpt tomt på 22 000 kvadrat. Huset ligger intill havet – hemligt mellan stenklipporna vid seglarparadiset Marstrand. Klippor som kan skydda från nyfikna ögon. 

Hovet vill inte kommentera uppgifterna om kungaparets kärleksnäste, skriver Kungälvs-Posten.

Ta nu en smygtitt in i kärlekshuset!

Foto ovan: Bjurfors/Pressens bild (TT)

© Bjurfors
© Bjurfors
© Bjurfors
© Bjurfors
© Bjurfors
© Bjurfors
© Bjurfors
© Bjurfors

Så vackert! Dela om du också skulle vilja gå en rundvandring i huset. 

Vill du ha fler artiklar om kungafamiljen i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.