Uppgifter: Meghan Markle till förlossningen – ska föda sitt och prins Harrys första barn

.

Meghan Markle har åkt in till förlossningen för att föda sitt och prins Harrys första barn.

Det uppger Sky News vid 14.30-tiden på måndagen. 

UPPDATERING: Nu har Meghan Markle fött – det blev en pojke. Läs mer här.

Det kan inte ha undgått någon att prins Harry och Meghan Markle väntar sitt första barn. Förlossningen beräknades till slutet av april eller början av maj, men det exakta datumet är okänt – likaså barnets kön och var Meghan ska föda.

Men enligt Sky News uppgifter har hertiginnan nu alltså åkt in på förlossningen – för att föda sitt första barn.

Foto: TT/AP Photo/Alastair Grant

Tidigare under våren kom helt andra nyheter om Harry och Meghan från den brittiska kungafamiljen. Det handlade då om parets gemensamma Instagram-konto där de samlar bilder från sitt uppdrag, vilket skapade rubriker i Storbritannien. Här kan man se några bilder därifrån på det lyckliga paret:

Gifte sig förra året

Prinsen och hertiginnan gifte sig som bekant den 19:e maj förra året – och parets första barn väntas alltså titta ut nästan ett år senare. Så här såg det ut efter att de sagt ja till varandra i kyrkan i Windsor och sedan tog emot folkets jubel med en kyss!

Kusinerna väntar

Prins Harry är prins Charles och prinsessan Dianas yngsta av två barn. Storebror prins William, som också är tvåa i tronföljden efter Charles, har sedan tidigare tre barn med sin älskade hertiginnan Kate: Prins George (trea i den brittiska tronföljden), prinsessan Charlotte och prins Louis. Nu väntas alltså en liten kusin till de tre sistnämnda.

Dela gärna artikeln för att önska Harry och Meghan lycka till!