Meghan Markle har fött ett barn!

.

Meghan Markle och prins Harry har blivit föräldrar!

Den glada nyheten kommer nu på parets officiella Instagram-konto.

Det blev en prins!

– It’s a boy (det är en pojke) skriver paret på Instagram.

Det var vid 14.30-tiden på måndagen som Sky News gick ut med uppgifter om att hertiginnan av Sussex åkt in på förlossningen – för att föda sitt första barn.

LÄS MER: Första bilderna på gravidmagen för Meghan

Meghan Markle har fött en son

Och vid 15.40-tiden kom alltså beskedet på Instagram att Meghan har fött ett barn! Det brittiska hovet bekräftar att att Meghan födde pojken på måndagsmorgonen.

Så här skriver hovet på prins Harrys och Meghans Instagram:

”Vi är glada att tillkännage att deras kungliga högheter hertigen och hertiginnan av Sussex välkomnade sitt förstfödda barn tidigt på morgonen den 6 maj 2019. Deras kungliga högheters son vägde 3,26 kilo. 

Hertiginnan och bebisen är båda friska och mår bra, och paret tackar allmänheten för den gemensamma upprymdhet och stöd under denna speciella tid i sina liv.

Mer detaljer kommer att delas i de kommande dagarna.”

Prinsen och hertiginnan gifte sig som bekant den 19:e maj förra året – och parets första barn väntas alltså titta ut nästan ett år senare. Så här såg det ut efter att de sagt ja till varandra i kyrkan i Windsor och sedan tog emot folkets jubel med en kyss!

LÄS MER: Meghan Markle förd till förlossningen

Prins Harry är prins Charles och prinsessan Dianas yngsta av två barn. Storebror prins William, som också är tvåa i tronföljden efter Charles, har sedan tidigare tre barn med sin älskade hertiginnan Kate: Prins George (trea i den brittiska tronföljden), prinsessan Charlotte och prins Louis. Nu väntas alltså en liten kusin till de tre sistnämnda.

LÄS MER: Namnet som Harry och Meghan kan ge sitt barn

– Det var den mest fantastiska upplevelsen jag någonsin har varit med om. Jag är så stolt över min fru och vi är båda så lyckliga och tacksamma över all kärlek vi fått, säger prins Harry i ett första uttalande efter födseln. Se mer här:

DELA vidare för att gratulera till bebislyckan!