Björn Skifs om den tuffa tiden efter kollapsen: ”Jag var rädd”

Björn Skifs ramlade ihop i hemmet efter en konsert och fick åka till sjukhuset.

Nu berättar han om den tuffa tiden som följde – och känslan av att inte känna sig frisk. 

– Det är svårt att förklara sådana känslor, men det känns inget vidare, säger Björn Skifs i Hellenius Hörna under fredagkvällen enligt Expressen.

I slutet av sommaren hade Björn Skifs, 69, precis kommit hem efter en spelning med Tommy Körberg. Väl innanför dörren kollapsade han på grund av kraftigt blodtrycksfall och fick åka in till sjukhuset med en hjärnskakning.

Det slutade med en månads sjukskrivning – och ett halvår av att inse att han inte längre var fullt frisk.

–Rädd, det är klart att man kan bli om man har något allvarligt fel, om de upptäcker något som kan vara ödesdigert, då är det klart att man naturligtvis blir rädd. Men jag han nog aldrig tänka så långt. Jag tuppade av en stund och sedan så hade jag hjärnskakning en stund och sedan så blev jag frisk, säger Skifs i Hellenius hörna enligt Expressen

Den folkkära artisten fick sy fyra stygn och de konserter han skulle ha gett med Tommy Körberg ställdes in.

Men nu är Björn Skifs äntligen tillbaka och blodtrycket är mer stabilt. De konserter som inte blev av med Körberg kommer levereras på nytt i januari, någonting Skifs ser fram emot med glädje.

– Jag och Körberg ska ta upp showen igen i januari, februari och det ska bli jättekul. För det var ju roligt, hann jag att tänka, säger han, i Hellenius Hörna enligt Expressen.

Björn Skifs är en sådan himla stark person. Dela gärna artikeln för att hylla Björn Skifs som den stora människa och artist han är!