Bröderna charmar hela Sverige – och bjuder på årets bästa Melodifestivalparodi

Daniel Norberg har tillsammans med sin bror Emil fått våra tårar att rinna av skratt med sina parodier av Melodifestivalen.

Nu har de gjort det igen med en parodi på kvällens bidrag till Andra Chansen – och det är ju omöjligt att inte dra på smilbanden.

Lika traditionellt som att svenska folket får njuta av Melodifestivalen varje år är att bröderna Daniel och Emil Norberg är tillbaka med sina parodier av tävlingen. Förra året fick de stora hyllningar efter sina humoristiska framträdanden – och i år ville bröderna inte vara sämre.

På sin officiella Youtube-kanal la de igår ut ett klipp där de gör sina egna tolkningar på låtarna som är med i Andra Chansen, som sänds i SVT i kväll. Klippet har redan setts av över 700 000 personer. Tittarna får följa med på en musikalisk resa där bland annat Loreen får skura i bostadsrättsföreningen och när trion ”De Vet Du” äter rotfrukt.

I kväll kommer Emil och Daniel Norberg vara på plats i Linköping och i direktsändning framföra ett nytt nummer – denna gången på årets finalbidrag i Melodifestivalen.

– Det känns väldigt bra, även om hela grejen är läbbig. Det är alltid så himla mycket snack om paraodierna innan folk ens hört dom, säger Daniel Norberg till SVT och medger att det kommer bli en utmaning att göra showen i direktsändning.

– Hoppas att man som tittare kan förstå att det här inte går att göra live. Det är ett omöjligt uppdrag som vi ändå tar oss an, säger han och skrattar.

Se bröderna Norbergs parodi av låtarna i Andra Chansen i spelaren nedan:

Jag kunde inte hålla mig för skratt när jag såg det här. Dela gärna vidare till dina vänner om du kände samma sak!