Céline Dion förlorade sitt livs kärlek. 2 veckor senare säger Barbra något som berör miljoner till tårar.

Céline Dion har förtrollat lyssnare över hela världen med sin fantastiska röst och sina underbara sånger, och vi är många som tycker om att lyssna på hennes låtar. I januari i år var Céline med om något fruktansvärt. Hon förlorade sin man René Angélil, efter att han kämpat mot cancer i flera år. De två hade varit tillsammans i 22 år när han gick bort. Sedan Renés tragiska bortgång har internet fyllts med kärlek till Céline och parets barn.

Även om stödet från fansen har varit stort så behövs det mer än så. När någon närstående dör är stödet från de bästa vännerna ovärderligt. Céline Dion har en nära vän i Barbra Streisand.

För nitton år sedan gjorde Céline Dion en cover på en av Barbras låtar under Oscarsgalan. Barbra Streisand blev alldeles hänförd när hon hörde den då lite mer okända Célines fantastiska röst och den känsla hon förmedlade. Hon frågade Céline om hon ville sjunga en duett tillsammans, och resultatet blev både en lång vänskap och den fantastiska duetten ”Tell Him”.

De två träffades för första gången under inspelningen av låten. Den handlar om hur viktigt det är att berätta för den man älskar hur man verkligen känner, även om man ibland kan vara rädd för att visa det.

När Célines make gick bort skickade Barbara ett meddelande till sin vän på Twitter och Instagram.

”Varje gång du ser dina barns ansikten kommer du att tänka på René. Med kärlek och styrka – B

Dear @CelineDion – Every time you look at your children’s faces, you will see René. With love and strength – B

Ett foto publicerat av Barbra Streisand (@barbrastreisand) Jan 21, 2016 kl. 12:05 PST

Jag hoppas att Céline och hennes familj finner styrkan att klara av den här svåra tiden. Här nedan kan du lyssna på den vackra duetten med Céline och Barbra.

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna