Döttrarna ska dansa till ”Single ladies” – titta nu när pappan själ showen med sina höfter

Barn älskar att se vuxna kliva ur sin bekväma zon och bjuda på sig själva, särskilt när det kommer till föräldrar. Man kan säga att pappan i den här videon verkligen har chans att vinna titeln ”årets pappa” efter att ha ställt upp på detta.

Att dansa och leka artister är bland de roligaste många småflickor vet, det tycker iallafall systrarna Spadaro. Runt jul var det Beyonces ”Single ladies” som spelades frekvent i högtalarna, en låt som är särskilt känd för sin originella och avancerade koreografi.

Rör på höfterna

Men vem sa att det bara är Beyonce har höfterna för att utföra dansen? När döttrarna Spadaro ville ha med sin pappa i uppträdandet så sa han givetvis ja, som den snälla pappa han är. Men ingen visste att han skulle stjäla showen fullkomligt. Se bara i mamma Tinas video här:

 

Efter att Tina la upp videon på sin man och döttrarna på Facebook har den setts av över 30 miljoner, och delats över 300 000 delningar. Vi förstår varför.

”Håll er undan tjejer, han är bara min”

”Håll er undan tjejer, han är bara min”, skriver Tina Spadaro Haddad, i inlägget där hon hyllas in man för vilken bra pappa han är.

Det här kallar jag att bjuda på sig själv. Tänk vilken fin pappa som engagerar sig i döttrarna så. Dela gärna för att sätta ett leende på andras läppar idag.