Flickan säger att ”hon inte kan sjunga” – sekunder senare jublar hela skolan

Att stå framför publik och prata, eller än mer att sjunga, är bland det läskigaste många av oss vet. Även om det kanske blir bättre med åren är det långt ifrån självklart att gå upp framför en grupp människor och ta ton.
Än värre var det i skolåren, åtminstone om jag går till mig själv.
Rädslan för att göra bort sig eller för att andra inte ska tycka att man är bra nog har tyvärr hindrat flera stora talanger från att kunna blomma ut.

Oftast är rädslan obefogad: Vi klarar så långt mycket mer än vi tror och bara vi vågar försöka har vi kommit en lång bit på vägen.

Den unga tjejen i klippet nedan är ett perfekt exempel på vad som kan hända när vi tar klivit ut ur vår bekvämlighetszon och prövar våra vingar. Klippet utspelar sig på en skola som anordnat en ”open mic”-tillställning, där eleverna fick chansen att uppträda inför skolkamraterna. Enligt personen som publicerade filmen på Youtube ska tjejen, vars identitet fortfarande är okänd, satt sig vid pianot och förklarat att ”hon inte kan sjunga särskilt bra”.

På bara några sekunder blir det dock uppenbart att hennes talang är så långt mycket större än vad hon själv någonsin kunnat ana. Klippet med den okända flickan har nu spridits över världen och över 2 miljoner människor har förundrats över hennes vackra röst.

https://www.youtube.com/watch?v=_0P0N7DDVHc

Gilla och dela gärna så att fler får njuta av den här okända begåvningen. Kanske kan uppmärksamheten och uppskattningen hon nu får världen över ge henne styrka och mod att fortsätta satsa på musiken!