Framträdandet som vann ’America’s Got Talent’ – se när Simon viker sig av skratt åt sjungande dockorna

Så sent som under onsdagen berättade vi om 12-åriga Darci Lynne och hennes två käbblande dockor, som bjöd på ett alldeles fenomenalt framträdande i finalen av America’s Got Talent.

Nu har folket sagt sitt. Darci Lynne har korats till vinnare av talangjaktens tolfte säsong – och jag föreslår att vi tar en minut och gratulera den här unga tjejen, som ju är en underhållare och en talang ut i fingerspetsarna!

Här nedan kan du se Darcis sista, vinnande framträdande – som ger rysningar från topp till tå.

Bildkälla: Youtube

Hon kom som en virvelvind och stal våra hjärtan redan från minut ett. Darci Lynnes första framträdande i America’s Got Talent 2017 var en uppvisning i såväl buktalar- som sångförmåga – och efter att ha fått träffa Darci och kaninen Petunia förstod man snabbt att vi skulle få se betydligt mer av denna unga charmör framöver.

Hennes buktaleri var så mångfacetterat och genomtänkt, hennes karaktärer var så klockrena och för varje avsnitt presenterade hon något helt nytt för publiken – som exempelvis de dramatiska kärlekshistorierna.

Vem minns inte dockan Oscar, som deklarerade sin kärlek för domaren Mel B? ? Eller kanske dockan farmor Edna, som inte kunde sluta flörta med Simon Cowell!

När det väl var dags för final hade vi byggt upp skyhöga förväntningar för vad som komma skulle… och oj, om Darci Lynne motsvarade förväntningarna!

12-åringens sista framträdande inkluderade inte bara en, utan två dockor. Med hjälp av både Petunia och Oscar tolkade trion Beatles gamla klassiker ’With A Little Help From My Friends’ – och det gick hem hos både domare och publik som älskade varje sekund av showen.

Alla framträdanden banade väg till en finalplats – och som grädde på moset avslutade Darci Lynne med buller och bång.

Det gjorde henne till vinnare av 2017 års tävling, och det var inte någonting annat än välförtjänt.

Här kan du se när hon koras till vinnare:

Håll med om att Darci Lynnes talang är något utöver det vanliga och att hon förtjänade att vinna?!

I så fall: tveka inte att dela vidare till alla dina vänner på Facebook, för att hylla flickans hårda slit att nå förstaplatsen!