Glädjebeskedet: Nanne Grönvall fri från cancern

Sedan en tid tillbaka har folkkära artisten Nanne Grönvall varit utbränd. Hon har ställt in alla jobb i över tre månaders tid på grund av hennes dåliga hälsa, men nu är hon på bättringsvägen. Det är gädjande! Och vad som är ännu mer glädjande är att Nanne nu också blivit friskförklarad från cancern.

Det berättar hennes vän och medarbetare Kim Elf för Expressen.

– Hon är friskförklarad.

När Nanne Grönvall gick ut och berättade om sin utmattning och jobbiga tid sympatiserade tusentals svenskar med den folkkära artisten.

”‘Nu ska jag jobba mindre’ sa jag bl.a i mitt vinterpratar-program 2014. Istället står jag i dag och har sedan ett par månader tillbaks drabbats av ‘allvarlig utmattning’. Både kropp, själ och hjärna har kollapsat totalt, men jag är nu, 3 månader senare efter första sjukskrivningen, på väg att börja återhämta mig. Men vägen fram hit har varit en fullständig mardröm”, skrev Grönvall på sin blogg.

Men i och med blogginlägget började det också att spekuleras i att Nannes cancer, som hon drabbades av 2006, kommit tillbaka.

– Det är en av anledningarna till att hon gått ut med det här. Eftersom folk började spekulera i att hon skulle ha återfått cancern och det har hon inte – utan det är utmattning, säger Kim Elf till Expressen.

Wikimedia

Grattis till glädjebeskedet, Nanne! Nu håller vi tummarna för att du återhämtar dig från utmattningen. Vi längtar efter att se dig på scenen igen!