I sommar kommer Bruce Springsteen till Ullevi.

Nu har spekulationerna bekräftats. Bruce Spingsteen, The Boss, kommer till Sverige i sommar – igen. Det meddelar Live Nation.

Det är ett ömsesidigt kärleksförhållande. Den svenska publiken verkligen älskar rockmusikern Bruce Spingsteen. Och han verkar lika glad i Sverige – och återvänder år efter år. Men nu är det ett tag sedan sist. Det var senvåren 2013 som han besökte Friends arena i Stockholm.

Det har tidigare spekulerats om att Bruce Spingsteen kommer till Sverige i sommar. Först nu har ryktena bekräftats. Och alla vi Spingsteenfans jublar så klart högt. Det går inte att se The Boss för många gånger.

Bildkälla

Bruce_Springsteen_20080815

Ryktena sa juli men det är i juni som den folkkära världsartisten kommer till Sverige. Den 25 juni spelar han på Ullevi i Göteborg. Med sig har han E street band. Det blir rockkungens enda Sverigespelning i sommar.

Turnén heter The river tour och är döpt efter albumet The river som i år fyller 35 år. På albumet finns det världskända hiten med samma namn. Turnén startade i Pittsburg i USA för några veckor sedan. Och den har redan hyllats.

Den 25 juni på Ullevi är det alltså som gäller. Och alla de som har sett Bruce Springsteen på Ullevi håller med om att det är något magiskt med att se artisten på just denna arena.

Biljetterna släpps kl 9.00 den 25 februari.

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna