Jill Johnson får en idé och flyger upp från stolen: Titta nu på reaktionerna när hon avslöjar låtvalet

Finns det någonting som Jill Johnson inte behärskar? Hon har varit med i ”Så mycket bättre” och snidat guld av allt från Ted Gärdestad till Tommy Nilssons klassiker, hon har rört amerikanska fångar till tårar, hon har tolkat Elvis och Dolly Parton med den äran – och så är hon ju Sveriges egen countrydrottning.

Inte undra på då, att tittarna var spända av förväntan när Jill Johnson gästade ”Så ska det låta” för att bjuda på nya, oförglömliga tolkningar under ett avsnitt 2011. Och visst skulle hon leverera…

Under en punkt i programmet, då deltagarna skulle gissa låten, fick Jill Johnson verkligen chansen att visa sin storhet.

Husbandet började då att spela introt till countrybandet Eagles magiska hitlåt ”Desperado”… när Jill plötsligt flög upp från stolen för att få ta hand om låten. Programledaren Peter Settman gav henne ett ”okej” att köra vidare – och som hon gjorde det.

Så fort Jill öppnade munnen och började sjunga på klassikern så möttes hon av en rungande applåd från publiken. Och precis som man kan tänka sig, gjorde hennes röst sig alldeles perfekt till låten.

Jag ska egentligen inte säga så mycket mer än så. Lyssna och njut till en av Sveriges bästa sångröster i spelaren här under!

Dela om du också älskar Jill Johnson och tycker att fler borde inse hennes storhet!