Juryn tvingar henne byta låt 2 gånger – titta nu hur hon tacklar utmaningen

När 49-åriga Jennifer Phillips bestämde sig för att prova lyckan i brittiska ”X Factor” fick hon ett allt annat än varmt mottagande av juryn.

De ifrågasatte hennes första låtval, förklarade hur mycket de hatade hennes andra – och till slut bestämde sig juryn kort och gott för att komma med ett eget förslag. ”Shackles” av Mary Mary.

Krossat självförtroende, stor nervositet och en audition som var förstörd innan den ens hade börjat? Nej då, inte när vi talar om Jennifer.

Hon knöt näven i fickan, tacklade utmaningen på bästa sätt – och när hon efter någon minut nådde refrängen förstod juryn att de hade att göra med en alldeles speciell talang.

Med otrolig sångröst, fantastisk rytm och underbar utstrålning fick hon både juryn och publiken att stå upp på sina stolar och dansa, innan hon slutligen skickades vidare i tävlingen med fyra rungande ja. Vilken revansch!

Wow, vilken glädje… och vilken talang sen! Det här är en lektion i att aldrig ge upp – dela vidare till dina musikälskande vänner så de också får njuta av detta härliga framträdande.