Pojken börjar dansa med flickan – håll nu ett extra öga på tjejen bakom gardinen

Det finns många saker här i livet som kan få en att tappa hakan totalt.

För mig är en sådan sak dans, oavsett om det handlar om balett eller streetdance. Men det som kanske imponerar allra mest på mig är den irländska steppdansen riverdance.

De dansare du ska få se här nedanför framför just riverdance, på ett sätt som gör att jag måste kolla det flera gånger om.

Riverdance har nästan allt. Den elektriska musiken, den medryckande takten och det fantastiska fotarbetet.

Den klassiska dansen har funnits i flera århundraden. Även fast den inte är lika populär i dag som tidigare finns det fortfarande en mängd skickliga dansare som framträder med den häftiga steppdansen. Som de unga dansare du ska få se nedan, som verkligen lyckats med konststycket att genomföra en hänförande uppvisning.

Fantastisk show

Framför en förväntansfull publik börjar först en pojke och flicka dansa och visa sitt skickliga fotarbete till den medryckande musiken.  Men efter en liten stund ska de få sällskap av en mängd dansare som tillsammans visar upp en fantastisk show.

Kolla lite extra noga på fotarbetet, för det är verkligen i världsklass!

Vilken häftig show! Om du också gillade det här framträdandet får du gärna trycka på DELA här nedanför så fler får chansen att uppleva dansarnas riverdance.