Pojkens fina sång till lillasystern får internet att explodera av kärlek

Ens föräldrar är värda allting i världen. Men trots att de finns där för en så kan syskon vara den där extra gnistan som ger en trygghet och någon att prata med, även fast småbråk och liknande hör till.

Och det spelar heller ingen roll hur gammal, eller hur mycket yngre eller äldre, ens syster eller bror är. Det bevisar den här lilla killen, som hittades sittande med sin lilla bebis till lillasyster i soffan.

Men han skulle inte nöja sig med att bara sitta och beskåda sin fina lillasyster. Han ville även sjunga henne en liten låt. 

Syskon kan verkligen göra underverk i livet. Inte bara för att de är en extrafamiljemedlem som alltid finns där, utan även någon att prata med om allt mellan himmel och jord.

För den här lilla pojken hade den sistnämnda tiden inte kommit än, då hans lillasyster fortfarande var en liten bebis utan förmåga att prata. Men det stoppade honom inte från att prata istället. Ja till och med göra någonting mer. 

Den lilla pojken öppnar munnen och börjar sjunga på Joe Cockers fantastiska låt ”You Are So Beautiful”, och när man ser storebroderns blick mot sin lillasyster förstår jag att han sjunger direkt till henne.

Han har till och med lagt upp henne på en liten kudde, så hon ska känna sig trygg och bekväm i famnen på sin storebror. 

Den lilla flickan ser ut att stortrivas. Med stora ögon tittar hon på sin storebror, kanske förstående om att det är en person som kommer finnas där i många många år vid hennes sida. Det här är syskonkärlek när den är som allra vackrast.

Det här var så himla vackert. Dela gärna med dig av artikeln till dina vänner så de också får se på den här fina pojkens skönsång till sin lillasyster.