Simon suckar när 9-åringen pratar om Celine Dion – sekunder senare golvar hon alla med sin röst

Låten ”My Heart Will Go On” är en sån där odödlig sång som aldrig kommer gå ur tiden. Jag kan fortfarande minnas var jag var första gången jag hörde den. 

Samtidigt är det så svårt att göra låten rättvisa – och det är inte många som vågar ge sig på att göra en cover av Celine Dions superklassiker från Titanic. 

Men alla höga toner var ingenting som stoppade 9-åriga Celine. När hon klev in i tv-programmet America’s Got Talent var valet självklart: Hon skulle sjunga den stora idolens största hit. 

Celine, som är döpt efter just Celine Dion, klev in på scenen och hoppades kunna imponera på juryn. Men kan verkligen en så ung liten tjej sjunga denna magiska låt? Ta alla höga toner? 

Celine gick fram till mitten av scenen. Hon förklarade att det var en stor dröm att vara med i programmet. Bakom scenen hade hon stöd av pappan och sin lillasyster – som heter Dion…

En av jurymedlemmarna, Mel B, verkade väldigt intresserad av den lilla tjejens bakgrund, samtidigt som Simon Cowell började tröttna på allt prat om Celine Dion. 

Det var då som den lilla tjejen fick ta ton. Och som hon gör det! 

Simon tappar verkligen hakan av förvåning! Vad tror du, har vi hittat nästa Celine Dion här?  

 

Dela om du också fick gåshud av Celines Celine Dion-cover!

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna