Sjuksköterskan sätter sig vid döende farmorn – vad kameran fångar rör hela nätet till tårar

Sjuksköterskor hör till vår tids största hjältar. De är ofta underbetalda, tvingas till mardrömslånga pass och får sällan den uppskattning de förtjänar för sitt hårda slit – men ändå fortsätter de outtröttligt att vårda och ta hand om de svaga i vårt samhälle.

Som undersköterskan Isabelle. När hon fick höra att en kvinna låg för döden skyndade hon genast till sjukhuset, trots att hon hade sin efterlängtade lediga dag, för att finnas där som stöd för den sörjande familjen.

I klippet, som filmas av ett barnbarn till denna farmor, ser vi hur Isabelle slår sig ned vid sjukhussängen. För att ge lite lugn till kvinnan och hennes anhöriga börjar hon sjunga en vacker, skör och stilla sång – och det är svårt att hålla tillbaka tårarna när man lyssnar till den änglalika sången.

”Den dagliga medkänslan hos otaliga vårdbiträden går obemärkt förbi hos många. Tack för gåvorna ni delar och kärleken till patienterna ni skänker. Tack Isabelle för att du är en tröstande röst i vår familj”, skriver barnbarnet i klippet.

Nu tycker jag att vi hjälps åt att dela vidare det här känslosamma klippet – så alla sjuksköterskor där ute får den uppmärksamhet de förtjänar för sitt underbara arbete!

Glöm inte att dela vidare för att hylla alla underbara sjuksköterskor för deras otroliga jobb!

 

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required