Skifs, 70, hyllas som Sveriges vackraste sångare: Nu avslöjar han sin hemlighet

Om 2017 tillhört en enda svensk artist, så är det utan tvekan Björn Skifs. Den 20:e april fyllde Vansbros store son 70 år och sedan dess har han hyllats i radio, tv och på sociala medier.

I förra veckan sändes SVT:s hyllningsprogram till Skifs, ”Ja jäklar i min lilla låda” – och lovorden till Skifs ville aldrig ta slut.

Hyllningarna från svenska folket strömmade in efter att SVT sänt showen ”Ja jäklar i min lilla låda” på fredagskvällen. Men det var inte enbart för sitt artisteri 70 år unge Skifs hyllades – utan också för sitt utseende.

”Allvarligt Du kan INTE vara 70 bast Björn. Vad använder du för mirakelkur? jösses unga snygga karl”, skrev en användare enligt Expressen.

Foto: Wikipedia/Peter Knutson.

De flesta användare stämde in i hyllningskören till den evigt unge Skifs. Så här skriver en annan av Björns beundrare: ”Fina Björn, du var min stora idol, kändiskärleken när jag var tonåring. Slamcreepers. Långhårig och så charmig med cigg i mungipan Nu, en mångsidig artist som med ödmjuk värme delar med sig av sig själv, du är fantastisk”.

En annan konstaterar kort och gott det som alla Björns beundrare redan vet: ”Sveriges bästa och vackraste sångare”.

Men hur håller sig Björn Skifs egentligen i form? Går han på gym? Springer han marathon? Nej, Björn har ett helt eget sätt att hålla formen. Hemligheten bakom den fina formen avslöjar han i en intervju med Aftonbladet.

– Jag promenerar här på vischan. Det är mycket att göra på gården. Bära stenar, stängsla mot vildsvin och varg. Jag har provat gym några gånger men det är så erbarmligt tråkigt. Det enda som händer på gym är att man får ont i kroppen, säger han.

Foto: Wikipedia/Mats Bäcker.

Stämmer du också in i hyllningskörerna till Björn Skifs? Då tycker jag vi ser till att dela detta vidare, så att får veta vem som är Sveriges bästa och vackraste sångare!