Delfin dyker upp bakom blivande mamma i en fantastisk ögonblicksbild.

Vi har nog alla någon gång i livet varit på jakt efter den där perfekta bilden. Flyttat människor och motiv, bytt vinkel och utsnitt och klättrat upp på höga höjder för att kameran ska kunna fånga världen lika perfekt som vi faktiskt ser den i just det ögonblicket. Solnedgången bakom bergen eller en drink på stranden i vackert ljus är klassiker. Min erfarenhet är dock att de flesta bilder blir som bäst när fotografen inte anstränger sig så mycket. När det blir mer naturligt. Och så var det nog verkligen i den här bilden. Vilken tajming! Vilken lyckoträff!

Dan Mozer skulle ta bilder på sin höggravida fru på Atlantic beach i Florida, USA. Då fick han en spännande överraskning. En delfin valde att göra ett hopp precis när han knäppte av – och resultatet blev fantastiskt.

– Någon började skrika om att där fanns delfiner, och vi kunde se fenorna. Sen, från ingenstans, hoppade den här ur vattnet, säger Dan Mozer till Yahoo.

När han såg delfinen började han skrika, men hans fru missade den. Som tur är finns ett foto som har förevigat ögonblicket.

Paret skickade bilden till News4Jax, som postade den på Instagram.

Dan Mozer berättar att han knäppte av flera gånger i rad och att delfinen hoppade två gånger, men här är fotot han gillade bäst.

Vill du har fler Natur-artiklar i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.