Kvinnan slår ihjäl 8 valpar framför ögonen på deras mamma, bara för att lära henne en ”viktig” läxa

I många fattiga länder är det inte ovanligt att det kryllar av herrelösa hundar och katter på gatorna.

Trots att vissa djurhjältar försöker omhänderta så många som möjligt så att de kan få komma till kärleksfulla hem, där de inte längre behöver gå hungriga så är det svårt att hjälpa alla.

Som tur är det många som ändå är snälla och ställer ut mat till de hungriga hundarna. Men tyvärr är inte alla lika goda.

Bara i Indien finns det flera miljoner gatuhundar, och de kämpar varje dag för att hitta mat och skydd så att de kan överleva.

De gör sällan någon människa förnär utan går bara runt längs gatorna för att se om de kan hitta några smulor mat som någon har tappat.

Herrelös hund, tik
India Today

När en fyraårig tik  födde en kull på åtta valpar framför en kvinnas hus blev hon galen.

Hon plockade upp valparna en efter en och slog dem mot stenarna tills de var döda allihopa.

Hela tiden stod mamman, Ammu, bredvid och såg på förtvivlat.

När alla valparna var brutalt mördade kastades de ut på en åker.

Enligt Times of India försökte mamman desperat att få liv i sina döda valpar och sprang omkring som om hon letade efter hjälp. Men ingen fanns där för att hjälpa henne.

Ammu, hund
India Today

Ville lära henne en läxa

När kvinnan frågades varför hon varit så hjärtlös, svarade hon att hon ville lära Ammu en läxa. Så att hon aldrig skulle komma i närheten av hennes hus igen.

Efter att polis tillkallats kunde kvinnan gripas. Ammu var så ledsen att hon gång på gång försökte gräva upp sina valpar för att försöka få dem att amma.

Om kvinnan döms för brottet kan hon få upp till fem år i fängelse.

Som tur är finns det övervakningskameror som bevis.

Att skriva om Ammu och hennes valpars öde har inte varit lätt, och tårarna strömmade i en strid ström över mina kinder medan jag tryckte på tangenterna.

Hur kan en människa vara så fruktansvärt iskall och hjärtlös.

Jag hoppas verkligen att kvinnan får det strängaste straffet och att hon aldrig någonsin får komma i närheten av en hund igen.

Dela om du håller med!