Bengt Magnusson besegrade cancern, nu gör han comeback på TV4.

Bengt Magnusson är en av de riktigt stora tv-profilerna idag och jag har alltid gillat honom i rutan. Den folkkäre programledaren drabbades i våras av testikelcancer, men blev i somras friskförklarad. Och snart är han även tillbaka på jobbet. Den femte oktober gör Bengt Magnusson sin comeback på TV4 Nyheterna, enligt Expressen.

Efter flera månader av påfrestande behandlingar och ovisshet blev TV4:s programledare Bengt Magnusson friskförklarad från cancern.
– Det som har varit jobbigast är egentligen den typen av oro som ett cancerbesked som mitt sprider. Framför allt då hos omgivningen. Att andra har tyckt att hela situationen har varit påfrestande är det som har varit jobbigast för mig också, har Bengt berättat för TV4 tidigare i år.

Nu är han dock redo för att börja jobba igen. Men när han dyker upp i tv-rutan igen är inte helt bestämt.
– Jag ska bekanta mig med studion och se till att jag får tillbaka fungerande lösenord och lite såna där saker. Men sen dröjer det ett tag innan jag är tillbaka i rutan, säger Magnusson till Expressen.

Ett härligt besked förstås. Kollegorna verkar också saknat efter sin arbetskamrat.
– Jag längtar mycket efter Bengt, han är en kompis jag saknar varje dag på jobbet. Han oerhört viktig för nyheterna och vi har väldigt kul på vår redaktion, han är en väsentlig del av den. Jag hoppas att han kommer tillbaka jättefort, sa Anna Lindmarker tidigare i år.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.