Blondinbellas 3 bikinitips på Facebook hyllas av tiotusentals. Men anledningen är helt fantastisk.

Blondinbella publicerade 3 bilder på sig själv i bikini, tillsammans med lika många tips för hur man får den perfekta bikinikroppen. Nu hyllas bloggprofilen och entreprenören av tiotusentals för inlägget.

”Den här är för er tjejer, älska er själva”, skriver Isabella Löwengrip i anslutning till inlägget. De tre tipsen är:
1. Ha en bikini
2. Ha en kropp
3. Sätt på dig bikinin

Till Expressen säger Blondinbella att många har fel fokus när det gäller deras kroppar.
– Det kan vara att låren ska vara smalare eller rumpan ska sitta högre upp. Det är alltid någonting och så tänker man att om det inte hade varit för den sakens skull hade allting varit perfekt. Men så går det inte riktigt att tänka, man hittar alltid något nytt att störa sig på. Det är bättre att tänka att jag är fin som jag är. I all tränings- och kropphets vill man lyfta fram det, säger hon till tidningen.

Det är inte första gången bloggaren tar ställning mot skeva kroppsideal och utseendehets. 2012 lät hon publicera en oretuscherad bild på sig själv på magasinet Egoboost, som hon vid tillfället drev.

Hennes Facebook-inlägg har gillats av över 56 000 personer och delats av 3 200. I kommentarsfälten hyllas profilen.
– Jag märker att det redan har börjat med den här beach 2015-hetsen, man ser hur alla börjat träna och ändrar sin kost. Det är väl i och för sig jättebra, men i slutändan sitter det rätt mycket i huvudet, säger Isabella till Expressen.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

This is for you girls, love yourself! #likeandshare

Posted by Blondinbella on den 6 april 2015

Publicerad av En jämlik värld, gilla gärna