Detta är Jahn Teigens dödsannons

Jahn Teigen dog den 24:e februari i år. Den folkkäre norske artisten blev 70 år.

Strax efter hans bortgång blev det känt att begravningen inte skulle gå på statens bekostnad. Detta fick många att reagera.

En insamlingskampanj inleddes och i skrivande stund har nästan 200 000 norska kronor mottagits.

Nästa onsdag 11 mars äger begravningen rum i Tønsbergs domkyrka. Begravningen är öppen för alla och kommer att sändas på TV så att alla har möjlighet att säga adjö till den folkkäre artisten.

Tønsberg, Norway 20100618. Jahn Teigen fikk fredag ettermiddag overrekt utmerkelsen Ridder av 1. Klasse av Den kongelige norske St. Olavs Orden på Oseberg kulturhus i Tønsberg. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX

Nu har också dödsannonsen publicerats, och den innehåller många rörande detaljer.

Förutom rörande detaljer som det röda hjärtat, syns texten ”inte som alla andra” och hälsningen ”nu är det dags att säga adjö” – dödsannonsen präglas också av en annan rörande detalj.

Naturligtvis heter hans dotter Sara och hans barnbarn, Josef. Dessutom står det ”Anita” under den igen.

Här är den fullständiga dödsfallen:

Foto: Skjermdump / Vareminnesider.no

Egen minnessida

På nätet finns också en egen minnesida där det nu kommer in många hälsningar till Jahn Teigens familj.

”Tack för ALLT vad du har betytt i mitt liv med din underbara röst och enorma förmåga att låta oss alla veta hur löst skrattet sitter under hela min uppväxt. Må du vila i frid”, skriver en person.

En annan skriver: ”Tack för all den fina musiken du gjorde och för den unika fina personen du var, älskad av folket. Vila i frid”.

Det finns också många som skickar några tankar till släktingarna: ”Vila nu, du var trött💙 Tack för musiken och min största medkänsla för de efterlevande🌹”

Nu delar vi den här artikeln för att hylla Jahn Teigen och allt han har gett oss. Den här underbara konstnären kommer aldrig att glömmas.

Vila i frid.

Använd också kommentarsrutan för att skicka ditt stöd till släktingarna. De uppskattar förmodligen hjärtan, rosor och varma ord.