Efter sista avsnittet: Nu kan Solsidan bli film.

I söndags var det säsongsavslutning för den femte säsongen av Solsidan. En säsong som var tänkt att bli den sista. Men nu öppnar Johan Rheborg för att den populära tv-serien kan bli film.

Kommer svenska folket aldrig mer att återse Fredde och de andra i ”Solsidan”? Det är frågan. Efter söndagens säsongsavslutning av den på förhand förväntade sista säsongen säger Johan Rheborg att han kan tänka sig göra en film.
– Ja, om det skrivs ett bra manus. Är det ett bra manus så vill jag gärna göra en film av ”Solsidan”, säger Johan Rheborg till Expressen.

Idén om att göra ”Solsidan” som film efter att serien avslutats har det tidigare rapporterats om. Och innan den här säsongen var en annan av huvudrollsinnehavarna, Josephine Bornebusch, positivt inställd till att göra en film.
– Jag tror att det kanske är sista säsongen och sen blir det någon reunion om några år. En pjäs, eller en film. Det känns för tråkigt att sluta här och nu. En film skulle kunna vara kul, sa Josephine Bornebusch till Expressen då.

Vi får hoppas att det här blir verklighet!