Elak make skäller på hustrun för att hon föder barn i hans splitternya bil

Läkaren Brian Snyder jobbar på akutmottagningen och har sett en hel del i sina dagar.

Men när han upptäckte att en blödande, gravid kvinna satt i en bil utanför sjukhuset agerade han direkt. Hustrun och hennes make var panikslagna och det fanns även flera åskådare som bevittnade den minst sagt oväntade scenen.

Brian visste att kvinnan, Andrea, skulle föda vilken sekund som helst och det fanns ingen tid att förlora.

Efter en sista krystning – och ett skrämmande ögonblick där barnets navelsträng var virad runt halsen – kunde Andrea välkomna sitt barn till världen. Hon födde i bilen, inför en smått chockad publik. Läkaren Snyder lindade in barnet i en handduk och placerade bebisen på mammas bröst.

Och så var det detta med pappan… 

Doktor Snyder trodde att han skulle svimma efter att ha sett allt blod, men istället så såg han sin fru rakt in i ögonen och sa; ”Älskling, för i helvete… I vår nya bil!! Med specialbeställda, nya säten! Du kunde inte ha väntat i 15 minuter?!”.  

Tja, det var allt Andrea behövde innan hon klappade till honom i ansiktet. 

Så nu var det tre personer som behövde läkarvård. Andrea, som just levererat en bebis, hennes dotter, som behövde en varmare plats, och hennes make, som låg nedslagen på marken… 

Det kan svårt att ta in denna märkliga händelse, men historien är hämtad från verkligheten och är från Discoverys serie ”Untold Stories of ER”

Tycker du att Andrea smake förtjänade detta? Låt oss veta vad du tycker, och du dela denna galna historia med dina vänner på Facebook!