En rattfyllerist dödade hennes pappa. Nu ger hon gratis skjuts från krogen för att hedra honom.

För två år sedan dog Angelas pappa i en trafikolycka med en rattfyllerist. Så för att hedra sin pappa erbjuder hon fulla människor skjuts hem. Så här står det på skylten som Angela höll upp vid en bar i USA.
”Hej, jag heter Angela. Om du har druckit i kväll vill jag erbjuda dig gratis skjuts hem. För två år sedan körde en man rattfull och dödade min pappa. För att hedra hans minne vill jag hjälpa till att hålla vägarna säkra i kväll”.

1

En del människor ignorerade Angela medan många andra läste skylten.

2

Några ville bara ge henne en kram.

3

Det var en kompis till Angela som la upp bilderna på Imgur. Själv hjälpte han till att köra folk. I kommentatorsfältet är det många som hyllar Angela.
”Jag gråter som ett barn”, skriver en person, uppger Aftonbladet.

Och det var några som tackade ja till erbjudandet att få skjuts hem. Angela och hennes vän skjutsade bland annat hem en kille som var väldigt berusad. Hans bror hade bett dem köra hem honom.

Vännerna Carissa och Mike fick också en skjuts hem. ”Carissa hade missbruksproblem i familjen. Hon sa att någon i hennes familj lätt hade kunnat vara rattfull och kört ihjäl någon. Det var bara tur att det aldrig någonsin gjort det”.

4
5

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.