En vit filt skymtas på verandan – när mannen går närmre rycker han till efter bisarra upptäckten

Genom livet hör man om besynnerliga upptäckter av personer utomhus.

Men en upptäckt, som visade sig vara livs levande skulle sätta sina spår hos en man i Pennsylvania, USA.

Mitt på ljusa dagen tror nog de flesta av oss att det inte finns någon fara eller människor som vågar ta våghalsiga chanser.

Men under en vit filt på en veranda skulle det visa sig för en man, att upptäckten under skulle bli ett minne för livet.

Det var i Pennsylvania, USA som en man vid namn Terrell Phillips gick förbi ett hus. På verandan till huset drogs hans ögon till en vit filt som täckte någonting mitt i den stekande hettan.

Istället för att gå vidare, gick han som tur var fram till verandan och lyfte på filten.

Till hans förskräckelse skulle upptäckten bli ett minne för livet.

– Jag trodde att det var något djur eller något som låg där först, men när jag såg en liten arm tog jag snabbt bort filten och såg den lilla bebisen, berättar mannen för NBC Philadelphia .

Otroliga upptäckten under filten

Under filten låg en liten bebis, en flicka sovandes och var alldeles lugn och tyst berättar Terrell.

Snabbt knackade han på hos grannen som inte visste vems bebisen var. Då ringde han genast larmcentralen.

Polisen tog då med den lilla flickan. Enligt polisen var flickan nyligen badad men var bara några timmar gammal, då hon fortfarande hade navelsträngen kvar.

Flera samtal har kommit in angående personer som gärna vill adoptera flickan, men då polisen ännu inte hittat hennes föräldrar är det inte just nu aktuellt, skriver brittiska Metro.

Handskriven lapp hittades av polisen – efter bisarra upptäckten

Dock hittades en handskriven lapp bredvid den lilla flickan.

”Jag fick henne ensam i badrummet. Hennes döda försökte döda oss. Snälla håll henne hemlig och ta henne till sjukhuset. Pappan är en väldigt farlig man. Jag är så ledsen. Jag försökte bada och mata henne”, står det i brevet enligt Mirror.

Den lilla flickan mår bra enligt polisen.

Va hemskt, men så tur att mannen hittade henne! Man vill inte tänka på hur illa det hade kunnat gå! Nu hoppas vi att allt blir till den lilla flickans bästa!