Flickan är för sjuk för att följa med på julresan – tittar ut och ser vad polisen forslat hem till hennes trägård

Snö är en av de saker vi associerar som mest med julen, oavsett hur gamla vi blir. För barn betyder snö lek i timtal, glädje, och en längtan efter tomten. Därför är snö så starkt förknippat med glädje hos de små.

I många delar av USA är klimatet för varmt för att det överhuvudtaget ska vara möjligt att komma någon snö. Många familjen har som vana att åka bort när vintern kommer, så att de får uppleva skidåkning, snöbollskrig, och den där mysiga julkänslan som alla vill åt.

Precis som många andra hade familjen Walker, från Arizona, planerat in en årlig vinterresa, som tvååriga Quinn såg fram emot. Det här året skulle dock bli annorlunda, då Quinns sjukdom gjort henne svag.

Läkarna avrådde familjen att åka

Quinn föddes med en hjärtdefekt, som gjorde att läkarna avrådde familjen från att åka långt.

”Hon ser fullständigt frisk och normal ut. Du hade aldrig kunnat gissa att denna lila flicka kämpar för sitt liv”, berättar mamman för KNXV.

Back row-CGPD CPL Mike Bejarano, Melissa Ramos, Adam Walker with daughter Quinn, Sandee WalkerFront row-Logan and Mason Walker

Gepostet von Casa Grande Fire Department am Freitag, 3. Januar 2020

Familjen ville inte ta några risker, och accepterade att deras vinter inte skulle bli som alla andra år. Vad de inte visste var att den lokala polisstyrkan, som hade god relation till familjen, planerade en överraskning åt dem.

En morgon när familjen vaknade upp, kände de inte igen sin egen uppfart. Någon hade forslat dit fem ton snö, så att den lilla gatan i Arizona plötsligt förvandlats till ett vinterland.

Quinn Walker enjoying the snow!

Gepostet von Casa Grande Fire Department am Freitag, 3. Januar 2020

Lilla Quinn blev överlycklig, och lekte i snön med sina bröder, som hon rullade snöbollar tillsammans med.

Polisen hade tillsammans med hjälp av andra planerat överraskningen, för att ta julen till familjen då inte de kunde komma till den.

Underbart! Tänk om fler kunde göra sånt här för sina medmänniskor. Dela gärna för att visa hur fina människor det finns.