Glädjebeskedet: 4 nya Beck-filmer blir verklighet – då släpps den första

Här kommer ett riktigt glädjebesked till alla svenska filmälskare. 

I dag bekräftade produktionsbolaget Filmlance att det är klart med fyra nya Beckfilmer, skriver Expressen.

Premiären för den första av de nya filmerna blir under 2018.

Filmerna om Martin Beck har skänkt glädje i många svenska TV-hjärtan. Redan i höstas kunde vi skriva om att det fanns planer på fler Beck-filmer och skådespelaren Kristofer Hivju, som ersatt Michael Persbrandt som Gunvald var också han sugen på fler filmer.

– Jag tror att det finns en möjlighet, men det är många bitar som ska falla på plats. Men jag har lust att göra Steinar igen och märker ju att folk gillar det, sade han tidigare till Expressen.

I dag kom det stora glädjebeskedet. Produktionsbolaget Filmlance bekräftar att det kommer spelas in fyra nya Beck-filmer. 

”Inspelningen börjar i vår och det blir premiär under 2018. Liksom sist kommer filmerna först till C More, sedan till TV4″, skriver Tomas Michaelsson på Filmlance till Expressen.

Den första av de fyra nya filmerna kommer bli den 35:e ”Beck”-filmen i ordningen.

Rolllistan är ännu inte officiell men de flesta lär hoppas på att Peter Haber kommer fortsätta spela rollen som Martin Beck, samtidigt som Kristofer Hivju fortsätter i rollen som Steinar Hovland.

Det här var fantastiska nyheter, jag kan inte vänta med att få se de nya filmerna. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du också ser fram emot de nya filmerna!